Technológia váltás a minőségibb televíziózás érdekében

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatom, hogy Társaságunk fejlesztési tervében foglaltaknak köszönhetően 2020.07.15-től jelentős technológiai váltást hajtunk végre, melynek köszönhetően az általunk kínált csatornák minősége az eddig megszokottnál is jobb, élvezetesebb televíziózást fog nyújtani ügyfeleinknek. Felhívom szíves figyelmüket, hogy az átállást követően mindenképpen szükséges a vevő készülékek áthangolása.

A leírtak kiegészítésre ezúton tájékoztatom, mint arról bizonyára a sajtóhírekből is értesülhetett a Nemzeti Média –és Hírközlési Hatóság a Magyarországi frekvenciagazdálkodás felelőseként - az újabb és újabb technológiai elvárásoknak megfelelően – az un. elsősorban az analóg kábeltelevízió sugárzáshoz használt frekvencia sávokat folyamatosan csökkenti a digitális átállás érdekében. A következő ilyen frekvencia módosítás a 700 MHz feletti sávot érinti, melynek következményeként a Távközlési Szolgáltatók ezen a tartományon belül már analóg kábeltelevízió szolgáltatást nem nyújthatnak.

Társaságunk - függetlenül az említett technológiai változásoktól, valamint az ügyfelek részéről fokozatosan csökkenő igény ellenére – a fent meghatározott határidő után is rendelkezésre áll 35 analóg elérésű csatornával is. (analóg illetve digitális kiosztásaink a www.hwr.hu honlapon naprakész információval szolgálnak.)

Reméljük a leírt tájékoztatásban minden megfelelő információ rendelkezésére áll, így a jövőben megfelelő minőségben és tartalommal tudja igénybe venni folyamatosan bővülő kínálatunkat.

Budapest, 2020. június. 29.

Üdvözlettel:

HWR-Telecom Kft.

Üzenjen nekünk!

Joomla forms builder by JoomlaShine

Hírlevél

Az HWR hírlevél által értesülhet aktuális akcióinkról, szolgáltatásinkról, friss eseményekről. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy mindezekről időben értesüljön!

Go to top

Copyright © 2015 HWR-Telecom Kft. Minden jog fenntartva.